Välkommen till supportsidorna!

Här kan du läsa om den senaste driftinformationen, söka efter svar på dina frågor (i sökfältet nedanför) eller bidra med förslag.
Du kan även lägga in ditt ärende online eller skicka det via e-post till support@spraypassagen.se.

 
 

Spray Passagen Support

Passagenredaktionen Jul 01 Driftinformation / Passagen

Kära Passagenmedlemmar,

Vi har som ni vet haft en serverkrasch som medförde att det inte fungerade att logga in på Passagen då den server som gick sönder hanterade Passagens inloggning. Detta är nu åtgärdat.

Problemet har inte påverkat Spray Mail som hela tiden har varit uppe. Spray Mail hostar Passagen Mail, det vill säga ansvarar för driften av Passagens mailtjänst. Men Spray Mail och Passagen Mail delar inte servrar.

För att inte samma sak skall kunna hända igen kommer Spray Mail att kunna bistå oss med alternativ inloggning för er som har mailkonton på Passagen om detta mot all förmodran skulle hända igen.

Vi beklagar åter igen för de problem som uppstod för er i samband med kraschen.

Hälsningar 

Passagen 

Sprayredaktionen Jun 04 Driftinformation / Spray Mail

Under dagen har vi haft en så kallad DDoS-attack mot Spray från tyskland.  Det innebär att någon försökt skicka så mycket webbtrafik som möjligt mot spray.se och till slut klarade inte servrarna trycket.  Det är nu löst tillsammans med vår leverantör av internetkapacitet. 

Sprayredaktionen Maj 19 Driftinformation / Spray Mail

Hej!
Tyvärr hade vi problem mellan 22:00 - 23:35 med inloggningen till mailen. Detta är nu löst. 

Passagenredaktionen Apr 23 Driftinformation / Passagen Hemsidor

Hej,

Som tidigare meddelats har de hemsidor som funnits på Passagen gått ned p.g.a. en omfattande serverkrasch. Detta har varit något som vi länge trodde skulle gå att återskapa, eller reparera.

Tyvärr har det visat sig att problemet är långt mer omfattande än vad vi initialt bedömde. Efter att ha konsulterat extern experthjälp har vi dessvärre tvingats konstatera att dessa sidor med största sannolikhet inte kommer att gå att reparera, eller att återskapa. Vi har engagerat ytterligare en teknikkonsult för att försöka hitta en lösning, men som det ser ut i dagsläget går det alltså inte att återskapa hemsidorna.

Vi är hemskt ledsna för det inträffade och beklagar till er som blivit direkt drabbade.

Vänligen,

Redaktionen på Passagen

Sprayredaktionen Jan 07 Driftinformation / Passagen

Tyvärr har vi just nu tekniska problem som gör att aktiveringskoden för att aktivera en tjänst på Passagen inte skickas ut som sms. Vi beklagar detta och jobbar på att lösa problemet.

 Tillsvidare aktiverar vi era konton manuellt.

 

Överblick | Senaste